Praktisch

Eigenlijk moet je niet veel meenemen om een dag op ons speelplein te komen spelen.

De volgende spullen neem je zeker en vast niet mee: kostbare spullen, zoals GSM’s of smartphoneseigen speelgoed (we hebben materiaal genoeg), draagbare gameconsoles en dergelijke (wij zijn niet verantwoordelijk als dit materiaal kapot of verloren gaat), …

Neem wel mee: 2 koeken en drinken voor om 10 uur en om 14u, en boterhammen en drinken voor op de middag.

Indien u extra kledij meegeeft, vragen wij om dit altijd te labelen met voor- én achternaam van het kind (elk afzonderlijk kledingstuk en ook het eventuele rugzakje). Zo voorkomen we een massa aan verloren voorwerpen.

Wij zijn een speelplein die er wilt zijn voor u. We willen bereikbaar zijn voor u. Om feedback te krijgen, om feedback te geven en u de kwaliteit te geven waar uw

gezin naar op zoek is.

Daarom hebben wij elke speelpleindag vanaf 15u45 tot 18 uur terras WigWam. Ouders kunnen hier iets drinken, ijsjes kopen, popcorn, suikerspin… En af en toe organiseren wij een heuse BBQ en kinderdisco op ons Terras Wigwam!

Terras WigWam verkoopt  elke dag vanaf 15u45 ijsjes, popcorn, suikerspin, drinken, chips,…

Eenmalige (jaarlijkse) verzekering van 5 euro.

Een dag speelplein kost 5 euro. Uitstappen en speciale activiteiten kunnen meer kosten. Deze worden ook op voorhand bekendgemaakt. Bij inschrijving krijgt u een WigWam-flyer waarin alle dagprijzen en uitstappen staan.

Xtra Time (voor-en na opvang) is GRATIS van 7u30 tot 8u45 en van 16u15 tot 18 uur. Indien u kind(eren) vroeger als 8u ’s morgens brengt, gelieve 3 dagen op voorhand te reserveren. Kortom, u betaalt nooit meer dan 5 euro per dag!

U kan ook een WigWam-pet en T-Shirt aankopen, zodat uw kind zichtbaarder is op uitstappen. Kwalitatieve sterke t shirts, zodat er elke dag mee kan worden geravot.

Uw kind is verzekerd uiteraard voor lichamelijke ongevallen.

’s Morgens kan u ook jetons kopen voor ijsjes, chips, popcorn, suikerspin en drinken tegen kleine prijsjes.