Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws

Inschrijvingen Weken van Plezier! ❤️🌈👌
Want na meer dan een jaar vol lockdowns verdienen onze allerliefsten een schitterende zomer! ❤️❤️❤️
Dag ouder(s) en hun deugniet(en),
Speelpleinwerking Wigwam wil dolgraag een zomer waar we ons kunnen in uitleven en allerlei leuke, gekke dingen in doen. Dat hebben we namelijk verdiend na een jaar vol lockdowns en quarantaines. Omdat we meer dan ooit de nadruk willen leggen op vakantie voor uw allerliefste komen we met een nieuw concept voor de zomerwerking: “Weken van Plezier”.
Elke week krijgt jouw deugniet een thema in zijn/haar groep. Dit thema gaan jullie terug vinden op onze site en facebookpagina. Ook werken we met een wekelijkse vaste structuur voor jouw kapoen. Zo zijn de Weken van Plezier ook toegankelijk voor kinderen met autisme en een mentale beperking. Zo kan ELK kind mee spelen en ravotten in zijn/haar groepje met een veilig gevoel.
Natuurlijk is het corona beestje nog niet weg, en houden we hiermee achter de schermen enorm veel rekening mee. We hebben al veel ervaring kunnen op doen met de kleine bubbels van vorig jaar en weten wat werkt en niet werkt. Want ook bij de Weken van Plezier staat veiligheid voorop.
Wat kunnen we al vertellen over de Weken van Plezier:
– We staan nog steeds klaar voor kinderen van 2,5 jaar tot 15 jaar!
– We werken BEWUST met ZEER kleine groepjes en vaste animatoren !
– Al het materiaal en lokalen worden twee (!) keer per dag ontsmet!
– Vanwege logistieke redenen wat betreffende corona is onze X-Tra Time (voor- en naopvang) elke dag open van 7u30 tot 8u45 en van 16u tot 18u30 EN ENKEL MINSTENS EEN WEEK OP VOORHAND IN TE SCHRIJVEN! De Xtra Time blijft VOLLEDIG GRATIS.
– We vragen een éénmalige verzekering (jaarlijks) van 5 euro, die dus ook telt voor de Krokus- en Paasvakantie.
– Iedereen moet zich inschrijven via de inschrijflink op Facebook of via de website en op voorhand online betalen. Dit kan op Speelpleinwerking WigWam BE83 0682 3258 5415 en mededeling naam kind en de data dat uw kind komt. (U kan gewoon wekelijks op voorhand betalen bv)
– ADRES KROMMESTRAAT 4A 3600 GENK
Flyer zomer 2021

-.-.-.-2020-.-.-

Hier vind je het laatste nieuws

Flyer Zomerwerking 2020

RESERVEER ALVAST NU UW PLAATS VOOR UW KIND! Wij werken BEWUST met kleine bubbels met altijd dezelfde kinderen in!

Dag ouder en hun deugniet(en),

Speelpleinwerking WigWam wil dolgraag een zomer waar we ons kunnen in uitleven en allerlei leuke, gekke dingen in doen. Maar het corona beestje heeft voor wat ellende gezorgd. Je kan niet spelen met vriendjes, speeltuinen zijn gesloten, zelfs de scholen zijn nu anders dan anders… Maar er is beterschap… We zijn volop achter de schermen (en veilig online) aan het brainstormen hoe we veilig speelplein kunnen aanbieden voor iedereen en we hebben ook groen licht van de veiligheidsraad.

De komende dagen en weken gaan we u volop verder informeren over hoe wij ons speelplein corona-proof maken. Het is een hele uitdaging die wij zeer graag aangaan. Denk er wel aan: alle informatie die we nu bekend maken, kunnen teniet gedaan worden indien de nationale veiligheidsraad beslist van maatregelen te verstrengen. Omdat uw kind ons nauw aan het hart ligt, zijn onze bubbels kleiner dan wat we wettelijk mogen/moeten. We willen namelijk geen risico.

Om een volledige overzicht te hebben van al onze informatie, volg je best onze pagina en andere sociale media. We posten ook elke dag een leuke activiteit aan voor de kinderen op onze sociale media!

Wat we kunnen vertellen over de zomer 2020:

– We staan nog steeds klaar voor 2,5 jaar tot 15 jarigen!
– We werken BEWUST met ZEER kleine groepjes!
– Een dag speelplein start vanaf 9u. We zouden graag hebben dat de kinderen liefst aankomen voor 10u. Dit omdat we groepen van ongeveer 5- 8 kinderen maken per 1 animator vanwege de veiligheid. Een speelpleindag duurt tot 16u en kost 5 euro. (met uitzondering van uitstappen)
We willen de groepjes maken op basis van leeftijd (en rekening houdende met vriendjes/zusjes/broertjes/… in de mate van het mogelijk) maar ook vooral zorgen dat de groepjes HETZELFDE blijven. Dit kunnen we enkel als zoveel mogelijk mensen op voorhand inschrijven! Het is een hele oefening dat we hier maken voor de veiligheid van uw kind, onze animatoren en u als ouder. U kan ons hierin helpen door uw kind op de juiste manier en op voorhand in te schrijven.
– Vanwege logistieke redenen wat betreffende corona (we willen een zo veilig mogelijke omgeving aanbieden voor u en uw kind) is onze X Tra Time (voor-en na opvang) elke dag open van 7u30 tot 9u en van 16u15 tot 18u30 EN ENKEL MINSTENS EEN WEEK OP VOORHAND IN TE SCHRIJVEN. De Xtra Time blijft VOLLEDIG GRATIS.
– We vragen een eenmalige verzekering (jaarlijks) van 5 euro, die dus ook telt voor de Krokus- en Paasvakantie

– Elke groep heeft zijn eigen binnenruimte.
– We voorzien mondmaskers voor elke animator en een extra persoon die enkel de logistiek en ontsmetting doet.
– Elk spelmateriaal wordt ontsmet door onze logistieke hulp. Deze zet al het spelmateriaal klaar.
– Wondjes van kinderen wordt door 1 persoon behandeld. Deze kent goed EHBO, gebruikt handschoenen, ontsmet alles en zorgt ervoor dat uw kind niet door andere groepen moet om verzorgd te worden.
– We proberen zoveel mogelijk in de buitenlucht te spelen (in onze eigen groep)
– We vragen dat u uw kind 2 koeken meegeeft (of fruit), boterhammen en drinken.

– U krijgt voor de aanvang van de zomer mee in welke groep uw kind zich bevindt en welk lokaal van deze groep is. U kan uw zoon/dochter ’s morgens afzetten bij het juiste lokaal en ’s avonds hier terug ophalen. Bij elke groep is een ontsmettingspunt voorzien. Wij vragen dat u daar ’s morgens uw handen en die van uw kind ontsmet. Betalen kan u ook gewoon in het lokaal van uw kindOok voor de ijsjes en drank kan u betalen bij de animator die staat bij uw kind zijn/haar groep.
– We gaan 2 toeganspoorten gebruiken. U krijgt nog op voorhand via sms meegedeeld welke poort u gebruikt om uw kind bij zijn/haar lokaal te krijgen. Alles zal met pijlen duidelijk zijn.
– Zodat onze animatoren niet teveel met geld moeten bezig zijn, is het meest praktisch dat u op voorhand betaalt. U kan met bankoverschrijving betalen op BE83 0682 3258 5415 met mededeling naam kind en periode dat u betaalt.
– Wij blijven in de EERSTE plaats een speelplein, dus we maken VOORAL PLEZIER zodat uw kind een leuke zomer heeft 

BELANGRIJK:
– Indien uw kind ziek is, of juist ziek is geweest, dan nemen wij hem/haar niet aan.
– Wij werken dit jaar met een spaarkaart. Bij een volle stempelkaart (10 dagen) krijgt u 1 dag gratis speelplein (niet van toepassing op een uitstap)

INDIEN U DE DATUMS NOG NIET CORRECT WEET, ZET HET ER GEWOON BIJ (bij andere)  EN DAN GEEFT U DE JUISTE DATUMS DOOR VAN ZODRA U DEZE WEET. Indien u graag wenst dat uw kind in een bubbel zit bij een ander kind, vul dit dan ook in bij andere aub 

Stay safe en tot snel!

Inschrijven via Hier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccr7wpOxugS8dIkoGD-uLdOX4NZvGoOzBAWrQNDxQZYxESgg/viewform?fbclid=IwAR2OZaueQ9sfqnDMIkpHf1xgW4U6JMgz9g1mjCU_fKnzBBZ1f-6H4U19FL8)

Meer info via 0470659338

Flyer Zomerwerking 2019