Lagere schoolwerking

Dag lieve mama’s en papa’s. Wij grapneuzen zijn 7 en 8 jaar. Wij halen graag grapjes uit met onze vriendjes en vriendinnetjes maar ook met onze animatoren.

Ons lokaal versieren wij zelf hoe wij het willen.

Over dag spelen wij kei toffe spelletjes die worden gemaakt door onze animatoren. Wij doen mee aan het half open spelsysteem samen met de zweetvoeten en knappe koppen. We gaan ook eens op uitstap. Wij gaan dan bijvoorbeeld samen met onze animatoren een filmpje kijken in de cinema, zwemmen in hengelhoef,…

Jullie kunnen ons inschrijven in de witte tent. Als dat gebeurt is dan kunnen wij met onze vriendjes, vriendinnetjes en onze animatoren spelen.

 

 

 

Zweetvoeten! Zo worden wij genoemd. Wij zijn 9 en 10 jaar. We houden van plezier maken met onze vrienden.

Elke dag op Wigwam is anders maar toch is het elke dag weer supertof. Samen met onze animatoren maken we er elk jaar opnieuw een fijne zomer van. Zij spelen met ons de leukste spelletjes die je je maar kaan bedenken. Wij doen samen met de grapneuzen en knappe koppen mee aan het half open spelsysteem. Elke week opnieuw gaan we op uitstap naar verschillende plaatsen of komt er iets leuks naar ons toe. De activiteiten kan je terug vinden in het WigWam boekje.

’s Morgens kan je ons inschrijven. Daarna kunnen we met onze vrienden en vriendinnen gaan spelen.

We kunnen al niet wachten tot de zomer om weer plezier te maken

Wij, knappe koppen zijn 11 en 12 jaar. We zitten in de grote vakantie in het “knappe koppen lokaal”.

Ons leven zit vol met plezier en fijne momenten. De spelletjes die wij overdag spelen, worden door onze animatoren op maat van een knappe koppen gemaakt. Wij doen mee met het half open spelsysteem zoals de grapneuzen en knappe koppen.

En natuurlijk hebben we een super tof lokaal, waar we rustig kunnen chillen en kleine spellen spelen of om onze boterhammen en koeken op te eten als het te koud buiten is!

Jou mama en papa kunnen jou inschrijven. En dan kan je bij ons de hele dag spelen en plezier maken!We doen ook eens een super toffe uitstap zoals naar de cinema, zwemmen in Hengelhoef, enzovoort,…