Home

Inschrijvingen Weken van Plezier! ❤️🌈👌

Want na meer dan een jaar vol lockdowns verdienen onze allerliefsten een schitterende zomer! ❤️❤️❤️
 
Dag ouder(s) en hun deugniet(en),
 
Speelpleinwerking Wigwam wil dolgraag een zomer waar we ons kunnen in uitleven en allerlei leuke, gekke dingen in doen. Dat hebben we namelijk verdiend na een jaar vol lockdowns en quarantaines. Omdat we meer dan ooit de nadruk willen leggen op vakantie voor uw allerliefste komen we met een nieuw concept voor de zomerwerking: “Weken van Plezier”.
 
Elke week krijgt jouw deugniet een thema in zijn/haar groep. Dit thema gaan jullie terug vinden op onze site en facebookpagina. Ook werken we met een wekelijkse vaste structuur voor jouw kapoen. Zo zijn de Weken van Plezier ook toegankelijk voor kinderen met autisme en een mentale beperking. Zo kan ELK kind mee spelen en ravotten in zijn/haar groepje met een veilig gevoel.
 
Natuurlijk is het corona beestje nog niet weg, en houden we hiermee achter de schermen enorm veel rekening mee. We hebben al veel ervaring kunnen op doen met de kleine bubbels van vorig jaar en weten wat werkt en niet werkt. Want ook bij de Weken van Plezier staat veiligheid voorop.
 
Wat kunnen we al vertellen over de Weken van Plezier:
– We staan nog steeds klaar voor kinderen van 2,5 jaar tot 15 jaar!
– We werken BEWUST met ZEER kleine groepjes en vaste animatoren !
– Al het materiaal en lokalen worden twee (!) keer per dag ontsmet!
– Vanwege logistieke redenen wat betreffende corona is onze X-Tra Time (voor- en naopvang) elke dag open van 7u30 tot 8u45 en van 16u tot 18u30 EN ENKEL MINSTENS EEN WEEK OP VOORHAND IN TE SCHRIJVEN! De Xtra Time blijft VOLLEDIG GRATIS.
– We vragen een éénmalige verzekering (jaarlijks) van 5 euro, die dus ook telt voor de Krokus- en Paasvakantie.
– Iedereen moet zich inschrijven via de inschrijflink op Facebook of via de website en op voorhand online betalen. Dit kan op Speelpleinwerking WigWam BE83 0682 3258 5415 en mededeling naam kind en de data dat uw kind komt. (U kan gewoon wekelijks op voorhand betalen bv)
– ADRES KROMMESTRAAT 4A 3600 GENK
 
Groetjes WigWam Bestuur