Kleuterwerking

 

Wij, reusjes, zijn 2,5, 3 en 4 jaar.

De allerkleinsten, 2.5 jaar, hebben een animator meer. Zij kunnen deze extra begeleiding goed gebruiken.

Het leven van een reusje is er één vol spel en fantasie. De animatoren bedenken spelen op maat van reusjes. Wat vinden ze leuk en wat kunnen ze al op die leeftijd? Daarom doen wij ook niet mee met het half open spelsysteem zoals grotere groepen, maar kiezen onze animatoren voor ons welke spelletjes we spelen.

Ons lokaal heeft diertjes zoals schildpadden en visjes. En uiteraard hebben we ook leuk binnen-en buitenspeelgoed! Een groot ballenbad, speelhuisjes, soft-play, etc… In de gang is er plaats voorzien voor de boekentas en een kapstok voor onze jas.

Mama’s en papa’s kunnen jou inschrijven en betalen bij de dagverantwoordelijjke en dan kan je bij ons de hele dag spelen!

 

 

 

 

 

 

Het leven van een bengel is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen de wereld. Op WigWam wordt onze fantasie realiteit. We belanden als ridders in kastelen in de middeleeuwen, we reizen doorheen de tijd, we worden wereldkampioen in zowat alle disciplines, …

Een combinatie van avontuur, sport en spel is de basis voor superleuke activiteit. Net als de reuzen hebben wij ook een gesloten spelsysteem. Animatoren hebben leuke spellen voor ons voorbereid en één keer er week gaan we op leuke uitstap naar bv. cinema, brandweer, bibliotheek, het park, een speeltuin, etc…

Uiteraard hebben we ook leuk binnen-en buitenspeelgoed! Een groot ballenbad, speelhuisjes, soft-play, etc…

Mama’s en papa’s kunnen jou inschrijven en betalen bij de dagverantwoordelijjke. En dan kan je bij ons de hele dag spelen!